Volharding Group

Vacatures Matroos

Matroos

Kom als matroos bij de Volharding Group werken. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat onder andere vegoils, diverse minerale producten en clean petroleum producten vervoert via binnenvaart en zeevaart. Wij varen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Scandinavië. Veiligheid voor onze bemanning staat altijd voorop. Ons ervaren personeel helpt onze klanten met passie. Deel je deze passie en kom je ons team versterken?

Wij bieden:
  • Goede arbeidsomstandigheden
  • Goed salaris
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een professionele en veilige werkomgeving volgens de laatste wetgeving.
  • 2 weken aan boord / 2 weken aan land (1 week aan boord en 1 week aan land is ook bespreekbaar)
  • Alles is inbegrepen tijdens je verblijf aan boord.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen.
  • Enthousiaste en zeer ervaren collega’s die jouw passie voor varen delen.

Spreek je vloeiend Nederlands en Engels (Duits is een pre maar geen must)? Ben je klantvriendelijk, ervaren en stressbestendig en weet je van aanpakken? Solliciteer dan vandaag nog. Stuur je CV en motivatie naar HR@volhardinggroup.com en wie weet vaar jij binnenkort mee op een van onze schepen!

Vacatures formulier

Varen bij Volharding

Ben jij in jouw carrière toe aan een uitdaging? Iedere dag een ander perspectief? Op een schip of op kantoor? Neem contact met ons op via HR@volhardinggroup.com voor meer informatie over de openstaande vacatures of solliciteer direct via het contactformulier.

Wie zijn wij?

De Volharding Group, waar onder andere Koole Tankrederij BV en Star Bonaire BV onderdeel van zijn, is een zeer ervaren maritiem bedrijf dat transportdiensten en oplossingen biedt via zeevaart en binnenvaart voor vegoils (feed/food), minerale producten en clean petroleum producten (CPP / biobrandstoffen). In samenwerking met CIMS Renewables halen wij ook waswaters op van persistent floaters en diverse vetten.

Onze bekwame bemanning heeft meer dan 30 jaar vlootervaring en biedt al onze klanten een hoog serviceniveau met een persoonlijke benadering. Wij opereren in verschillende gebieden zoals Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Scandinavië.